Fi de festa d'una nova edició de #coachexit

RESPONSABILITAT SOCIAL

Fi de festa d'una nova edició de #coachexit

El passat divendres vam cloure una nova participació de la nostra companyia en el projecte #coachexit de la Fundació Exit. Amb aquesta participació, sumem 4 edicions en les que hem gaudit acompanyant a nois i noies, d'entre 16 i 21 anys, en el seu procès d'immersió en el món laboral i acadèmic. És un procès que ens enriqueix com a col·lectiu i una gran oportunitat per entrar en contacte amb la il·lusió i la motivació d'uns joves que tenen un gran futur per endavant.

La ceremonia de graduació dels nostres #coachees es va portar a terme en el marc incomparable del Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat i va comptar amb la participació de luxe de la Clara Espar i la Maica García, jugadores internacionals de waterpolo, que ens van explicar la seva relació amb l'#esforç i la #superació dels #reptes que ens plantegem en el nostre día a día.

Oussama, Laia, Gissela, David, Christian i Félix moltes gràcies per la #il·lusió que ens heu transmès! El #futur és vostre!

Moltes gràcies als nostres #coaches Arantxa Martínez, Lluís Muñoz, Yaiza Carballo, Daniel Sala, Laura Górriz i M. Helena Andreu. ¡Sou fantàstics!